söndag 30 november 2008

CC på stämpelstudion




Ja, jag sitter som klistrad vi datorn när det drar igång till Adventsbingo, ringde till och med hem till mannen för att få den senaste dragningen. Oj, vad spännande!!


Jag har verkligen försökt att pyssla en hel del på kvällarna det drar ju ihop sig till julmarknad i byn och då gäller det att ha lite alster. Perfekt med en CC att få inspiration och utmaningar från!




God Natt!

Bifogar bilder på min bingobricka och mitt bidrag till utmaningen "Skiss-kort"

fredag 14 november 2008

Julkort



Ikväll passade jag på att ha lite kvalitetstid vid pysselbordet, barnen sover och mannen är på tjänsteresa så det kunde inte passa bättre. Det börjar bli lite ont om tid till jul och jag har dessutom bokat in mig på en julmarknad i Asmundtorp i början av december så det vill till att bli lite produktiv.


Produktiv kanske man inte kan kalla mig ikväll men jag provade i alla fall en ny (för mig) vikning. Mycket enkel men endå trevlig, det blir nog fler.

onsdag 12 november 2008

LO till Emils dagisalbum







Här kommer några Lo's som jag har gjort till Emils dagisalbum. Den senaste är Morfars som blev min första där jag använder punchinella. Rätt kul material att använda, lär säkert bli fler tillfällen de dyker upp på.

Första julkortet 2008


Så var första julkortet gjort. Jag har haft massor att göra på sistone så det har verkligen blivit alldeles för lite pysslat!

Hoppas att jag snart kan ta igen det!


Här kommer en bild på julkortet som gjorts med krisskrossvikning, tyvärr har jag inte helt blivit haj på att skanna:(

Stämpeln kommer från bildmålarna och är färgad med Pholychromos pennor.