fredag 14 november 2008

Julkort



Ikväll passade jag på att ha lite kvalitetstid vid pysselbordet, barnen sover och mannen är på tjänsteresa så det kunde inte passa bättre. Det börjar bli lite ont om tid till jul och jag har dessutom bokat in mig på en julmarknad i Asmundtorp i början av december så det vill till att bli lite produktiv.


Produktiv kanske man inte kan kalla mig ikväll men jag provade i alla fall en ny (för mig) vikning. Mycket enkel men endå trevlig, det blir nog fler.

3 kommentarer:

Articsisters sa...

Hej hallo!

Tisdag kändes som en bra dag för en blogrunda. Hoppas allt är gott med dig och att du börjar ladda för första advent.

Helt underbar stämpel och vikningen på kortet - Häftigt

Jag har gjort en kalender till ett projekt, med det menar jag att jag tillverkat en liten svensk med en bild för varje månad och med röda söndagar. Den är enkel men funktionsduglig. Du kan hämta hem den från min och systers blog. Det ligger med ett a4-blad med alla månaderna (bara att skriva ut – klippa och använda) samt en png-fil för varje månad.
Du hittar den på;
www.articsisters.blogspot.com

Skriv gärna en kommentar så blir vi glada.

Marie sa...

Söt stämpel! Rolig och intressant detalj med kapsylen.

Carina sa...

Hej. Snyggt! Har jag varit och tittat runt lite. Hittade till dig från Lisbets bloggrunda. Jag vet hur tråkigt det är att inte få veta lite om dom som varit på sidan. Så vill du veta mer om mig, ta en titt http://chaiblogg.blogspot.com/