onsdag 17 augusti 2011

Grattiskort till Anna som fyllt 30 år!

Anna hade "beställt"/önskat sig ett fint kort av mig när hon fyllde år och det är väl klart att hon ger en lite prestaionsångest då. Men så här blev i alla fall resultatet som matchade den annars färgglada presenten, missade att ta kort på den. Det var i alla fall en fin receptbok på Muffins och Cupcake, hoppas den är lika bra som den var dekorativ, en rosa ballongvisp och en turkos silikonpensel allt i en chockrosa korg. Färger som passar Anna:) En alltigenom glad figur!

Höstkreationer

 Tidig sommar var jag på mässa i helsingborg och köpte på mig denna textstämpel, sedan har den blivit liggandes tills jag fann påsen och monterade den. Jag gillar verkligen kul textstämplar så har någon där ute kul tips på vart man finner trevliga sådana tar jag glatt emot dem.

 Det börjar närma sig höst även om man skulle kunna tro att det aldrig var någon sommar i år då den verkar ha regnat bort fullkomligt så det fick bli några kort i de lite mer "murriga" färgerna.

 Mina svampstämplar har jag en tendens att glömma av. Detta året fann jag dem i tid, hoppas nu bara jag får användning för korten.
Detta kort har jag gjort efter inspiration från kortskissen skiss #139, det blev ett okomplicerat kort i höstensfärger. Det ingick en färutmaning vilket passade mig perfekt även om det inte var helt enkelt att hitta papper som matchade varandra.