onsdag 23 juli 2008

Jonas 25 år

Ytterligare en beställning av mammas arbetskamrater, kul! Denna gång till en kille som fyller 25. Killar är inte alltid så lätt att göra kort till, borde nog skaffa mig lite mer stämplar i det temat!
Jag valde att stansa ut bokstäver och sätta på små tags som fick sticka ut ur rundeln. Temat fick gå i lite retrostil på mönsterpapper och färger.Ludvig ville vara med och pyssla denna kväll! Alltid lika lycklig när han får det.

torsdag 17 juli 2008

2 beställningar

Ett bröllopskort med stämpel från Panduro, jag tycker verkligen om detta par! Pappret är från Chatterbox och är en av mina favoriter, hoppas bara jag kan hitta fler av det - snart slut!
En av mammas arbetskamrater betsällde detta kort till en Boel som skulle fylla 50 år och hennes favorit färg är....lila, kan man gissa det?

tisdag 8 juli 2008

Efter pysselkväll med Nettan

Det blev inte så många kort gjorda under pysselkvällen men ack så trevligt! Jag fick möjlighet att testa hennes Pholychomos pennor, avundsjuk! Måste nog ut på nätet och leta rätt på ett bra pris:)

Här är ett kort gjort till en av mina stamkunder Christina. Hennes arbetskamrat skulle gå i pension och de behövde ett kort. Ulla är väldigt blomintresserad så det fick bli några "maskade" blommor från Bellis, en fjärril...
och givetvis en koppling till biblioteket som var arbetsplatsen!
En variant på spotlightkort. Borde kanske ha färglagt hela ankan i svartgrå toner?
En glad liten humla fick pryda insidan!